Jobba hos oss

Längtar du efter att ta nästa steg i karriären?

Jobba hos Vobbiz – Där du gör skillnad

Välkommen till Vobbiz, en mobiloperatör som verkligen sticker ut från mängden. Hos oss är inte bara våra kunder i centrum – vårt team och den familjära företagskulturen är hjärtat i vår verksamhet. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs och växer, då gör även vår service det. Det är därför vi sätter lika stort värde på våra anställdas välbefinnande som på våra kunders tillfredsställelse.

Vårt Engagemang för Teamet:

Hos Vobbiz blir du en del av en större familj. Vi tror starkt på att bygga starka teamrelationer och en känsla av samhörighet. Vår öppna dörrars policy och platta hierarkier främjar en kultur där idéer välkomnas, uppmuntras och värderas från alla håll. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där varje medlem känner sig sedd, hörd och uppskattad.

Förändring och Innovation:

Som en del av Vobbiz får du chansen att arbeta med banbrytande teknologi och innovation. Vi är inte rädda för att tänka annorlunda eller att utmana status quo. Vårt mål är att kontinuerligt förbättra och förfina våra tjänster och produkter för att inte bara möta utan överträffa våra kunders förväntningar. Din röst och dina idéer spelar en direkt roll i denna process.

Vårt Åtagande till Utveckling:

Personlig och professionell utveckling är nyckeln i vår framgångsstrategi. Vi erbjuder regelbundna utbildningar, workshops och teambuilding-aktiviteter för att säkerställa att du växer tillsammans med företaget. På Vobbiz är karriärvägar inte förutbestämda – vi arbetar tillsammans med dig för att skräddarsy en väg som matchar dina intressen och styrkor.

En Arbetsplats att Trivas På:

Vårt mål är att göra Vobbiz till den bästa arbetsplatsen du någonsin kommer att ha. Vi värdesätter work-life balance och erbjuder flexibla arbetslösningar för att möta de olika behoven hos våra anställda. Vårt kontor är utformat för att uppmuntra samarbete och kreativitet, med öppna arbetsplatser, avslappnade mötesrum och zoner för återhämtning.

Bli En Del Av Vårt Team:

Är du redo att ta steget in i en framtidsorienterad karriär där du kan göra en verklig skillnad? På Vobbiz väntar inte bara en jobbmöjlighet – här finns en chans att bli en del av något större. En plats där ditt arbete påverkar och bidrar till vår gemensamma framgång.

Om du delar vår passion för innovation, kundnöjdhet och en stark företagskultur, då är Vobbiz platsen för dig. Upptäck hur du kan växa med oss och bidra till att forma framtidens telekommunikation.

Lediga tjänster

Leveransansvarig

Är du en strukturerad person med ett öga för detaljer och en passion för att leverera exceptionell kundservice?

Hittar du inte tjänsten du söker? Varför inte skicka in en spontan ansökan? 

Detta gör du till [email protected]