Om oss

VOBBIZ

AV FÖRETAGARE FÖR FÖRETAGARE

Vobbiz startade med ambitionen att skapa något som utgick från vad en företagare önskade av en operatör. Vi började med att bjuda in företag för att lyssna och lära innan vi byggde och skapade Vobbiz koncept. Det var tydligt att några saker saknades eller efterfrågades extra mycket

icon

Flexibilitet

Företag har svårt att veta exakt hur behovet ser ut om 2 år. Därför vill man som företagare ha en flexibel lösning där man själv kan justera innehållet utifrån rådande behov.
Företag vill själva kunna justera innehåll, volym och tjänster upp och ner för att anpassa efter just företagets rådande behov.

icon

Frihet

Genom att inte avtalsbinda användare ger vi just frihet. Friheten att slippa betala för en användare som inte längre arbetar kvar. Du som företagare aktiverar och avaktiverar användare helt efter bolagets behov och kan därför enkelt undvika att betala för ett sim-kort som ligger i skrivbordslådan. Hos Vobbiz betalar du endast för det du har användning för och när du har användning för det.

icon

Enkelhet

Vobbiz plattform är skapad för att du som företagare enkelt ska kunna hantera er kommunikation själva. Du slipper sitta i telefonkö för att göra enkla justeringar i er telefonilösning. Genom att själv enkelt kunna hantera sin kommunikation sparar ni tid och behåller kontrollen. Någon som är en självklarhet för Vobbiz kunder.

Nät och täckning

Vobbiz nyttjar Tele2:s nät i Sverige.

Tele2:s mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av Sveriges yta.

Ring och Surfa med Sveriges bästa mobilnät

Idag finns fyra olika mobilnät i Sverige – 2G, 3G, 4G och 5G. 2G-nätet används i första hand för röstsamtal medan 3G-nätet hanterar både samtals- och datatrafik. Tele2:s 4G-nät fick 2019 utmärkelsen Sveriges bästa mobilnät från det oberoende testet Umlaut Mobile Benchmark.